NASILNI ČIN

U središtu Karlovca teško pretučen Koprivničanin

 Hanza Media

Pod zagonetnim okolnostima u Karlovcu je u subotu u ranim jutarnjim satima teško stradao 18-godišnji mladić iz Koprivnice. Karlovačka policija raspolaže s vrlo malo informacija o događaju jer slučaj čak nije ni prijavljen. Prema informacijama koje su nam potvrđene upravo iz policije, mladić je vjerojatno napadnut u Haulikovoj ulici u staroj karlovačkoj jezgri Zvijezdi.

U Karlovcu nije zatražio pomoć liječnika ni policije, nego je otišao kući u Koprivnicu. Tamo mu se očito stanje pogoršalo pa je zatražio pomoć u Općoj bolnici Koprivnica.

- Pacijenta smo primili u subotu u dopodnevnim satima. Mogu potvrditi da smo ustanovili teške ozljede glave. U ovom trenutku je pri svijesti, stanje je stabilno, ali još ne možemo isključiti da ozljede koje je zadobio ne mogu ugroziti njegov život - rekao nam je dr. Josip Večenaj s Odjela intenzivnog liječenja Opće bolnice Koprivnica, ne želeći otkrivati detalje ovog misterioznog događaja.

Alarmirana je policija u Koprivnici koja je prijavu proslijedila kolegama u Karlovcu te oni sada zajednički istražuju slučaj.

Javnosti nije poznato što je mladić radio u sitnim jutarnjim satima u ovom dijelu Karlovca gdje je u posljednje vrijeme zabilježeno nekoliko sličnih incidenata. Inače, u toj se ulici nalaze prostorije karlovačkog zatvora. Nešto niže su i prostorije Kluba navijača Dinama, BBB-a.

Nema nikakvih naznaka da se možda radilo o navijačkom obračunu, iako je u karlovačkoj sportskoj dvorani večer prije igrana futsal utakmica, finale malonogometnog Kupa između zagrebačkog Dinama i zagorskog Jesenja, koje je gledalo više od 1000 ljudi. U zagorskom klubu su nam potvrdili da ih je pratilo tristotinjak navijača, ali nije im poznato je li ih netko došao gledati iz Koprivnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:13