FATALNI SUDAR

U STRAŠNOJ NESREĆI GLEDAO KAKO MU GINU SUPRUGA I BLIZANCI (12) Vraćali su se s odmora, on je vozio ispred njih i sa sobom poveo njezinog starijeg sina

Ilustracija
 Hannah McKay / REUTERS

Majka (43) i njezino dvoje 12-godišnje djece poginuli su u nesreći na cesti A361 u Barnstapleu u Engleskoj, a svemu je iz drugog automobila svjedočio njezin suprug kao i njezin stariji sin.

Sky News javlja da se nesreća dogodila u ponedjeljak u 8.30 sati, a automobil koji je vozila žena sudario se s kamionom, dok su joj suprug i drugi sin bili u automobilu ispred njih.

Djevojčica (12) proglašena je mrtvom u bolnici, brata blizanca su odmah prevezli helikopterom pokušavajući ga spasiti, no umro je na putu do bolnice, a žena je poginula na mjestu.

Obitelj je bila na godišnjem odmoru u Devonu, a po povratku su putovali odvojeno. Tako je žena bila u automobilu sa svojim 12-godišnjim blizancima, a suprug, koji je očuh njezinoj djeci, odlučio je s njezinim starijim, 14-godišnjim sinom putovati ispred njih.

Za sada nema naznaka da je njegovo vozilo imalo veze s uzrokom nesreće, no policija nastoji utvrditi što je dovelo do sudara osobnog automobila i kamiona.

Biološki otac djece u međuvremenu je, doznaje Sky News, obaviješten o smrti dvoje djece i bivše supruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:23