USKORO U USKOK-u

U TIJEKU JE POLICIJSKA AKCIJA Priveli graničnog policajca s Macelja i još pet osoba, terete ih za počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja

 HANZA MEDIA

NOVO 12.20 - Kako "Jutarnji list" ekskluzivno doznaje osumnjičen je jedan granični policajac PU krapinsko-zagorske i još pet osoba. Sumnja se da je policajac omogućio tim osobama krijumčarenje nepunih 20 tona duhana preko graničnog prijelaza Macelj od čega je imao financijsku korist. Zasad nema potvrde o privođenjima policajaca i carinika sa koprivničkog područja, a radi se o predmetu iz nadležnosti USKOK-a, a izvidi se provode u suradnji s policijom.

--------------

Kako je Jutarnjem listu potvrđeno u PU krapinsko-zagorskoj u tijeku je opsežna policijska akcija koja se provodi nad - graničnim i prometnim policajcima. Osim u PU krapinsko-zagorskoj akciju provode i na razini PU koprivničko-križevačke potvrđeno je i Podravskom listu.
Policajci svoje kolege terete za počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja.

Policajci koji su predmet obrade tijekom jutra i prijepodneva prepraćeni su a obavijesne razgovore koji se provode u prostorijama spomenutih policijskih uprava. Očekuje se da će tijekom dana osumnjičeni biti prepraćeni pritvorskim nadzornicima, a navodno bi dio njih mogao biti prepraćen i u sjedište USKOK-a u Gajevoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:53