ISPITANO 100 OSOBA

Ubojica profesorice i dalje na slobodi. Prijateljica: Bila je veoma nesretna pa se često vraćala heroinu

Policajci su otkrili i identitet Dijanina novog dečka, s kojim su je susjedi viđali u danima koji su prethodili zločinu
 Bruno Konjević / CROPIX

Ubojica Dijane Ćulibrk (37) i dalje je na slobodi. Inspektori zagrebačke krim policije čvrsto čuvaju informacije o tijeku istrage, tako da se u Odjelu za odnose s javnošću o tome nije moglo čuti ništa.

Neslužbeno, policajci su trećeg dana istrage zločina u stanu u Sloboštini obavili razgovore sa stotinjak osoba za koje smatraju da bi informacijama mogle pomoći u rasvjetljavanju ubojstva plavokose profesorice.

Prijatelj koji je ušao u stan i zatekao Dijanu kako mrtva leži u lokvi krvi policiji je dao iskaz i obavezan je biti na dispoziciji za daljnje faze istraživanja. Policajci su otkrili i identitet Dijanina novog dečka, s kojim su je susjedi viđali u danima koji su prethodili zločinu.

Istražuju se informacije o novcu koji je nesretna profesorica navodno posudila nekome iz kruga svojih prijatelja. Dijaninu pripadnost narkomanskom miljeu potvrdili su i njezini školski prijatelji s kojima smo ovih dana razgovarali ili kominicirali preko Facebooka.

- Bila je nesretna i često se vraćala heroinu. Cijela ta njezina ekipa, s kojom se počela družiti još u srednjoj školi, svi su nekako mračni. Imala sam dojam da je u nekom vrtlogu tame. Pogledajte njezine fotografije na Facebooku. Ni na jednoj se ne smije iskreno. Uvijek kao da gleda kroz fotoaparat - zaključuje Dijanina prijateljica iz školskih dana. Dodaje da joj je strašno žao Dijanine majke Ljiljane.

- Ta je starica predivna žena i jako je patila zbog Dijane, a sada je potpuno slomljena. Nastojat ćemo joj pomoći - kaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 17:08