REKORDNA ZAPLJENA

UHIĆENA UGLEDNA GOSPOĐA (53) IZ ZAGREBA Policija kod nje pronašla kokain vrijedan milijun kuna, ali i impresivni arsenal oružja!

​ZAGREB - Višemjesečna saznanja da 53-godišnja Zagrepčanka trguje kokainom, rezultirala su njezinim uhićenjem u utorak poslijepodne, a u pretresu njezina doma pronađena je impresivna količina droge vrijedna preko pola milijuna kuna, kao i veća količina oružja. Tereti je se za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, ali i za nedopušteno držanje oružja. Nakon kriminalističke obrade ta sredovječna recidivistica predana je pritvorskom nadzorniku.

O njezinim aktivnostima obaviješteno je i nadležno državno odvjetništvo.

U pretrazi doma temeljem sudskog naloga policijski lovci na dilere su pronašli i zaplijenili 1240 grama kokaina, 969 grama punila za povećanje mase kao i 38 tisuća kuna zarađanih preprodajom opijata. Ujedno je u kutku njezine sobe otkriven i arsenal oružja - pištolj sa dva spremnika u kojem je bilo 20 komada streljiva, cijev za pištolj s pripadajućom oblogom cijevi i nastavkom za pomičnu navlaku s urezanim navojem na ušće cijevi, 374 komada raznog streljiva, sedam detonatorskih kapisla, automatska puška, pet praznih spremnika za automatsku pušku, prigušivač, dva mobitela i prijenosno računalo prepuno intrigantnih podataka.

Da je 1,2 kilograma kokaina pomiješanog s punilima uspjela proturiti do krajnjih koristika na ilegalnom narko tržištu, sredovječna zagrebačka dilerica bi zaradila preko milijun kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:43