KRŠ I LOM

UKLETI OBJEKT NA ZAGREBAČKOJ MARTINOVKI Prije godinu dana tamo je eksplodirala bomba, a danas je u njemu završila Nissan Micra

 
 Ranko Šuvar / Hanza Media

Nešto prije 16.30 sati na raskrižju Unske sa Bednjanskom ulicom na zagrebačkoj Martinovki došlo je do prometne nesreće dva automobila od kojih je jedan završio u izlogu trgovine, a drugi u rasvjetnim stupu ispred.

Nissan Micra za čijim je upravljačem sjedila vozačica pod nerazjašnjenim okolnostima završila je u staklenoj stijenci diskonta Riva, dok je drugi sudionik nesreće, Citroen C4 u vlasništvu tvrtke AKD zaštita zabio se u stup.

Na mjesto događaja odmah je pristigao djelatnik Hitne pomoći na motoru koji je pregledao kratko oba vozača koji, prema prvim informacijama, srećom nisu ozlijeđeni. Dok se čekao dolazak policije radi obavljanja očevida i utvrđivanja krivnje, prolaznici su s nevjericom komentirali sudar s obzirom da je puka slučajnost da nitko od prolaznika nije ozlijeđen te da se na zaposlenicu u trgovini nisu sručile krhotine stakla.

Inače, objekt u čije se prizemlje zamalo "uparkirala" Nissan Micra kao da je uklet. Do početka prošle godine u prostoru gdje je danas diskont, poslovao je kafić Industry u vlasništvu Krunoslava Salamona sve dok Robert Duno, kojem se trenutno sudi na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, prema tvrdnjama tužiteljstva nije bacio s prozora svoga stana pred lokal bombu čije su kuglice pogodile i ozlijedile slučajnu prolaznicu i uništile inventar Industryja.

Duno je na početku suđenja odbacio sve optužbe jer se ne smatra krivim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:42