POTRAGA ZA TIJELOM

Ukrali tijelo rođaka, stavili mu sunčane naočale, posjeli ga u Golf i prošvercali u BiH!

Tijelo je u BiH prevezeno u Golfu, postavljeno u sjedeći položaj na stražnjem sjedištu
 Vlado Kos / Cropix

Bizarna priča u maniri srpskog filma "Mrtav ladan" dolazi iz okolice Makarske, gdje policija traga za tijelom Mije Grizelja, hrvatskog i bosanskohercegovačkog državljana, koji se 30. lipnja utopio kod Baškog Polja, nedaleko Makarske .

Prema prvim informacijama, Mijina rodbina koja je pozvana radi prepoznavanja i preuzimanja tijela, na zasad neobjašnjen način uzela je Mijino tijelo iz mrtvačnice u Makarskoj, a policija vjeruje da su ga "prošvercali" u Bosnu i Hercegovinu kako bi izbjegli dugotrajnu i skupu proceduru transporta.

Najapsurdnije je što je tijelo najvjerojatnije prevezeno u BiH u njihovom Golfu, postavljeno u sjedeći položaj na stražnjem sjedištu. Miji su na glavu stavili šešir i sunčane naočale i tako zakamufliranog mrtvaca s njegovim dokumentima bez problema prevezli preko graničnog prijelaza, kroz čak dvije kontrole.

Tijelo je navodno ukopano u Sovićima kod Gruda, odakle je pokojnik, no policija istražuje i mogućnost je li Mijo možda pokopan na teritoriju Hrvatske.

Srpski list Press navodi kako se u Sovićima događaj prepričava kao podvig hrabre obitelji, koja je na taj način izbjegla sve "nepotrebne" troškove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:58