POKUŠAO SI ODUZETI ŽIVOT

Užas u Austriji: 26-godišnji Hrvat nožem izbo majku i dva dana proveo kraj njezinog trupla!

 ines ljubetic/Cropix

U austrijskom Pischelsdorfu došlo je do okrutnog ubojstva 52-godišnje Hrvatice koju je nožem izbo njezin 26-godišnji sin, donosi Kleine Zeitung.

Do sukoba je vjerojatno došlo zbog konzumiranja droge, a 26-godišnjak je nakon ubojstva dva dana živio pored svoje mrtve majke i nekoliko puta pokušao izvršiti samoubojstvo.

Znanac žene koja je ubijena je za Kleine Zeitung ispričao da je u toj obitelji često dolazilo do sukoba među ukućanima i da je policija više puta morala intervenirati. Navodno je stariji od dvojice sinova često majku zlostavljao na različite načine. Osim toga, sin koji je osumnjičen za ubojstvo bio je policiji poznat i kao konzument teških droga.

Policija je, stigavši na mjesto događaja pronašla nesretnu ženu u lokvi krvi, a njezin 26-godišnji sin je pronađen s teškim ozljedama na tijelu. On si je, između ostalog, pokušao oduzeti život i rezanjem vrata. Policiju je alarmirao mlađi brat, koji je u vrijeme krvavog događaja bio u inozemstvu i nikako nije uspijevao telefonski stupiti u kontakt s bratom i majkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:37