POLICIJA GA ŠTITI

UZBUNA U SPLITSKOJ BOLNICI Osvetnik upao na 'intenzivnu' i pokušao isključiti aparate muškarcu koji je prije mjesec dana brutalno ubio suprugu

 Vojko Bašić / HANZA MEDIA

Splitska policija na odjelu neurokirurgije čuva Borisa Čipčića iz Splita, koji je krajem rujna u Splitu iz jurišne puške "zagi" brutalno ubio svoju suprugu Maricu, a potom hicima u glavu iz iste puške pokušao sebi oduzeti život.

Policija je pozvana da u KBC-u Split štiti život ubojice zbog bizarnog događaja, koji se, kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, nedavno zbio u splitskoj bolnici na Jedinici intenzivnog liječenja (JIL), gdje je Čipčić bio smješten do prije nekoliko dana.

Prema tom izvoru, nedavno je na JIL došla muška osoba koja je prijetila da će ubiti Čipčića. Ni tu se nije primirio već je htio isključiti medicinske aparate koji su Čipčića održavali na životu. Ujedno, prijetio je i medicinskom osoblju, negodujući što uopće liječe Čipčića uz poruku "što liječite to g...o".

O tom događaju odmah je izviještena policija, koja je poslala policijsku ophodnju da utvrdi tko je prijetio po JIL-u, međutim, nakon dolaska na mjesto događaja nasilnika nisu zatekli jer se već udaljio. Nakon tog 'prepada' u splitskoj bolnici, policija je zaključila kako Čipčiću moraju pružiti fizičku zaštitu.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE NA PORTALU SLOBODNE DALMACIJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:59