NEMA OZLIJEĐENIH

VIDEO: IZGLADNJIVAO JE KONJE, A SAD MU JE POŽAR PROGUTAO STOLARSKU RADIONICU Voditelj s Jabuke TV-a u vatrenoj stihiji izgubio tvornicu namještaja

 Screenshot Facebook / Zagorje International

U ponedjeljak oko 22.30 sati izbio je požar na stolarskoj radionici, odnosno tvornici namještaja ‘Moj Oreh usluge’ u Ptičekovoj ulici u Oroslavju u vlasništvu Josipa Tuđe, piše Zagorje International.

Na intervenciju su odmah stigli Zagorska javna vatrogasna postrojba iz Zaboka i DVD Oroslavje s dva navalna vatrogasna vozila i 20-ak vatrogasaca, no vatra je uništila gotovo cijeli objekt, potvrdio je zapovjednik Zagorske javne vatrogasne postrojbe Dražen Sinković.

Požar je ugašen iza ponoći, no organizirano je cjelonoćno dežurstvo. Na sreću ozlijeđenih osoba nije bilo.

Podsjetimo, vlasnika oroslavskog hipodroma i voditelj s Jabuke TV, Josip Tuđe se posljednjih tjedana našao u medijima kad su u javnost dospjele fotografije njegovih konja koji se nalaze u očajnom stanju. Navodno mu je prethodnih godina umrlo 15-ak konja, a kako se ispostavilo, tridesetak preostalih izgladnjelo je i žedno, bez veterinarske zaštite.

I sam Tuđe je priznao da kako je istina da ne hrani konje kako bi trebalo te da im zbog nedostatka novca ne može osigurati adekvatnu veterinarsku zaštitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:20