NESREĆA

Vozač motora poginuo, suvozač hospitaliziran s teškim ozljedama

 Damir Krajač / CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu navečer u Bobovju nedaleko od Krapine smrtno je stradao 37-godišnji vozač motocikla, a njegov je suputnik zadobio teške tjelesne ozljede.

Kako je jučer priopćila Policijska uprava krapinsko-zagorska, vozač motocikla sudario se oko 20.30 sati iz još neutvrđenih razloga s osobnim automobilom, kojim je upravljao 21-godišnji vozač.

Motociklist i njegov suputnik prilikom naleta i pada na kolnik zadobili su teške ozljede te su hitno prebačeni u Opću bolnicu Zabok, gdje je vozač motora podlegao zadobivenim ozljedama.

Njegov suputnik, koji je navodno zadobio višestruke prijelome kostiju, zadržan je na liječenju, a zasad nema informacija je li izvan životne opasnosti.

Na mjestu nesreće službenici Postaje prometne policije Krapina proveli su očevid kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika iz Zagreba. Rezultati očevida i okolnosti pod kojima se dogodila ova tragična nesreća još nisu poznati. I motocikl i osobni automobil koji su sudjelovali u sudaru odvezeni su u prostorije policije na vještačenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:17