OBITELJSKO NASILJE

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO MIRNU VARAŽDINSKU ČETVRT Žena (43) kuhinjski nož nevjenčanom suprugu zarila u blizini srca

Slučaj se dogodio u varaždinskom naselju Banfica, a navodno se par dosad nije svađao i sukobljavao
Nož je chefov najbolji prijatelj...

Težak slučaj obiteljskog nasilja dogodio se u ponedjeljak navečer u mirnom gradskom kvartu Banfica u Varaždinu. Nakon kraće verbalne svađe u njihovu stanu u Vukovarskoj ulici, žena (43) je u ponedjeljak navečer oko 22.30 sati kuhinjskim nožem napala svog izvanbračnog partnera (46), zadavši mu ubodnu ranu u lijevoj strani prsišta, u blizini srca.

Nesretnom muškarcu hitnom su intervencijom spasili djelatnici Hitne medicinske pomoći. Prevezen je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju s teškim tjelesnim ozljedama opasnima po život.

Žena je pak uhićena te je protiv nje podnesena kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva. Saslušana je i u Županijskom državnom odvjetništvu i na Županijskom sudu u Varaždinu, a sutkinja istrage usvojila je prijedlog Državnog odvjetništva te joj je odredila istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela za koje je osumnjičena.

Kako neslužbeno doznajemo, iako je očito da odnosi između partnera nisu bili skladni, u njihovoj izvanbračnoj zajednici prije nisu zabilježeni slučajevi nasilja. Okolnosti njihova odnosa i povod napada bit će utvrđeni istragom.

Podsjećamo, prije samo nekoliko dana, Mislav Begović (53) je zbog narušenih odnosa sa suprugom s kojom je bio u brakorazvodnoj parnici prouzročio eksploziju plina u stambenoj zgradi u Ulici braće Radić u Varaždinskim Toplicama, pri čemu je osim njega smrtno stradala i susjeda (85), još tri osobe su ozlijeđene, a jedna obitelj s malim djetetom je ostala bez krova nad glavom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:07