JL+ DOBRA HRANA = 10 KN!

FOTO Uz NEDJELJNI JUTARNJI stiže nova DOBRA HRANA: Čokolada zauvijek! Jeste li već probali čokoladne rezance?

Čokolada se može uklopiti i u tartufe s maslinovim uljem, ukusna jela s mozzarellom i kaduljom...

ZAGREB - Ovo je jedna od tri stvari s kojom ne možemo fulati, ovo svi vole, govori Željka Klemenčić, glavna urednica magazina Dobra hrana, i neodlučno promatra dvije naslovnice, od kojih će jedna moći ići u tisak.

Obje su čokoladne, jer, ipak, tema najnovijeg broja Dobre hrane koji će se na kioscima pojaviti ove nedjelje, 4. ožujka, samo u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim.

I stvarno, vrlo je mali broj ljudi koji mogu reći da ne vole čokoladu. Netko ju guta u ogromnim količinama, a nekom je dosta jedna kockica u mjesec dana.

Stotine vrsta

Svi ju volimo, ali je isto tako uvijek jedemo na isti način. Kupljenu u dućanu, zapakiranu u foliju, u obliku tabli ili kockica. Da, postoje stotine vrsta, tamne, mliječne, s voćem, s bademima, lješnjacima. No, što ako ne želimo klasičnu čokoladu. Što ako nam dosadi nakon nekog vremena?

Kako do magazina Dobra hrana?

Novi broj magazina Dobra hrana moći ćete kupiti na svim kioscima 04. ožujka uz Nedjeljni Jutarnji i nikako drugačije, a za povoljnu cijenu od 10 kuna dobit ćete paket od nevjerojatnih 156 stranica, Nedjeljni + Dobra hrana.

“Htjeli smo pokazati da se s čokoladom može napraviti puno više od onoga na što smo navikli”, kaže nam Mila Batinica, izvršna urednica Dobre hrane. Zato, ove nedjelje će te doznati apsolutno sve što morate znati o čokoladi da biste je uklopili u svakodnevna jela - od recepta za najbolji čokoladni karamel, tartufa s maslinovim uljem, prhke pite pa do čokoladnih rezanaca s kaduljom i mozzarellom.

Postoji mogućnost da niste ljubitelj čokolade. Možda ne volite, ne želite ili ne smijete jesti slatko. Ništa zato jer, iako je čokolada tema broja, cure iz Dobre hrane nisu zaboravile na vas. Novinar Zlatko Šimić i fotoreporter Vjekoslav Skledar zaputili su se u Ston kako bi vam donijeli cijelu priču o kamenicama koje se ondje uzgajaju. Od rane su zore krenuli na posao pa će čitatelji moći vidjeti cijeli put kamenice, od vađenja iz mora do restorana u kojem se pretvaraju u vrhunske specijalitete.

Autohtone vrste

“Mast se vratila!”, u jednom je trenutku poviknula Klemenčić. I u pravu je. To će vam Dobra hrana i pokazati kroz veliki editorijal koji će vam približiti jednu od najjednostavnijih namirnica - svinjsku mast - te pokazati što sve možete s njom učiniti kako biste oduševili svoje ukućane, ali i sebe. Ako su vam draže konvencionalne namirnice, razveselit će vas velika tema o hrvatskoj tjestenini, autohtonim vrstama i načinima pripreme koji će vas vratiti u djetinjstvo.

To je samo mali dio tema koje ćete moći naći ove nedjelje u Dobroj hrani , najprodavanijem gastromagazinu u Hrvatskoj. Iz mjeseca u mjesec, Dobra hrana se prodaje u sve većim količinama, premašujući broj od 40 tisuća prodanih primjeraka, što je svrstava u sam vrh najprodavanijih magazina u državi.

Valja napomenuti da se u samom vrhu najprodavanijih magazina nalaze Dobra hrana, D&D i Svijet, sve odreda magazini pokrenuti u posljednjih godinu dana uz Nedjeljni Jutarnji u revolucionarnom modelu prodaje u paketu za 10 kuna. Čitatelji su prepoznali kvalitetu i vrlo pristupačnu cijenu magazina Nedjeljnog i podarili im povjerenje kupujući ih u rekordnim brojevima, a konkurencija je prepoznala uspješnost modela i pokušala je kopirati.

Visoka prodaja

Nakon što su pokušali lansirati teen magazin po istom modelu novine + 3 kune za magazin, sada su na tržište plasirali još jedan magazin kako bi pokušali konkurirati magazinima Nedjeljnog. Hvale se rasprodanim nakladama, no one su i dalje dvostruko niže od magazina koji idu uz Nedjeljni Jutarnji , što dokazuje da, iako je cijena pristupačna, ključna je kvaliteta.

Uredništvo Nedjeljnog Jutarnjeg, kao i magazina Dobra hrana, Svijet i D&D, žele zahvaliti svim svojim čitateljima što ih kupuju u rekordnom broju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:21