TULUM NA ŠOLTI

BMW NA EKSKLUZIVNOJ LOKACIJI NA JADRANU PREDSTAVIO TEHNOLOGIJU BUDUĆNOSTI Sve se održavalo u dvorcu u sklopu partyja po uzoru na rimske gozbe

 

Na jednoj od najekskluzivnijih lokacija na Jadranu, u dvorcu Martinis Marchi u uvali Maslinica na otoku Šolti, sinoć je predstavljena tehnologija budućnosti, serija BMW iPerformance automobila. Predstavljanje inovativne serije održalo se u sklopu partija pod nazivom 'Ancient Rome' koji je zanimljivim programom podsjetio na vremena antičkog Rima.

Večernji program u togama započeo je dinamičnim performansom gladijatora u amfiteatru marine dvorca, a potom je uslijedila i službena prezentacija BMW iPerformance automobila na zaista simpatičan način.

Vozila su najavljena od strane 'cara Dioklecijana' kao vizionarski pogled u budućnost – koja upravo počinje. Večer se nastavila bogatom gurmanskom ponudom po uzoru na rimske gozbe održanom uz glazbu harfi i ples na svili u vrtu dvorca.

Ljetni partiji u Martinisu imaju višegodišnju tradiciju, a sadržajan program omogućio je 'višedimenzionalno' uživanje za sudionike.

Dan je započeo probnim vožnjama u inovativnim BMW vozilima koja osim niske potrošnje osiguravaju i vrhunsku voznu dinamiku i stabilnost, nakon čega su gosti imali priliku razgledati i konceptualnu izložbu „Ususret renesansi“ umjetnika Ivice Jakšića Čokrića, poznatijeg pod nadimkom Puko, te postav sa tipičnim antičkim zanatima.

Ono što je privuklo veliki interes je činjenica da uz sva 'čuda' moderne tehnologije koja BMW vozila nose u svojim 'njedrima', predstavljena vozila omogućuju da vožnja osim minimalnog utjecaja na okoliš bude i – potpuno besplatna, jer vozila imaju autonomiju od 50 kilometara na električni pogon.

Filip Kralj iz tvrtke Tomić&Co kratko je komentirao:

„BMW hibridna vozila s ponosom nose naziv iPerformance. U ponudi je trenutno pet modela čija osnovna cijena nije veća od 'običnih' vozila, a s obzirom na PPMV može biti i manja. Riječ je o seriji koja iskorištava najbolje od električnog pogona, uz zadržavanje svih karakteristika 'klasičnih' automobila, tehnologiji koja je jednako primjenjiva i na manjim i na najluksuznijim modelima našeg inovativnog njemačkog brenda.“

Zabava se nastavila u fantastičnom ambijentu uz bazen dvorca na kojem je dodatni dašak glamura donijela Anamarija Asanović modnom revijom svoje nove 'Mini cruise' kolekcije u kojoj prevladavaju ženstvene i jednostavne linije kao njena sugestija za ovo ljeto.

Događaj je organiziran uz podršku i drugih partnera kao što je renomirani brend luksuznih jahti Sunseeker, zatim Croatia Sotheby's International Realty, SEABOB ronilice, te draguljarnice Malalan koji su u Martinisu sinoć i predstavili dio svoje ponude luksuznog nakita i satova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:54