ISHITRENA REAKCIJA

BUDUĆA ZASTUPNICA NAPALA ONE KOJI SU OTKRILI DA JE VARALA OKO DIPLOME! Nakon što su joj to zamjerili i fanovi, Palfi obrisala svoj profil na Fejsu

Ivan Pernar, Vladimira Palfi i Ivan Vilibor Sinčić
 Dragan Matić / CROPIX

Umjesto da, nakon otkrića Globusa da se javnosti lažno predstavlja kao diplomirana inženjerka građevine, objasni zašto je prevarila birače nadjenuvši sebi samoinicijativno titulu inženjerke u Trećoj izbornoj jedinici koja joj, po svemu sudeći, ne pripada, supredsjednica Živog zida Vladimira Palfi odlučila je zabavljati se.

Mogla je, recimo, jednostavno demantirati navode - i javno pokazati svoju diplomu Građevinskog fakulteta.

No, Vladimira Palfi odlučila je podcjenjivanjem pokušati anulirati posljedice za vjerodostojnost i ozbiljnost buduće s zastupnice koja je kadra izmisliti studij na kojemu nije završila niti prvu godinu pa je na svom Facebooku obznanila: “U zadnja dva dana dobih 46 zahtjeva za prijateljstvo. Hvala Hanži. Odoh učit za ispit, hvatam svaku priliku kad je Ksaviša sa tatom.”

Takvo “očitovanje” nije zadovoljilo posjetitelje stranice pa joj je jedan od njih napisao: “Kad se drugi godinama muče za tu titulu da je steknu, jednostavno nije fer i nisi ništa bolja od SDP-a i HDZ-a s tim svojim kićenjem tuđim perjem, ali ako Globus ovo izmišlja budi faca i dokaži da ti podmeću.”

Toj reakciji ipak nije uspjela odoljeti, usput demantirajući samu sebe: “Kad preuzmem neku funkciju u Saboru, svi će moji dokumenti biti javni. Dotad, sigurno se neću svake sekunde opravdavati za medijske spekulacije. Inače, upisala sam magisterij. Vjerojatno je i to protuzakonito”.

Nakon niza negativnih komentara koji su uslijedili pod tom objavom, Palfi je odlučila sve okončati ugasivši svoj Facebook profil.

Njezini stranački kolege, pak, tvrde da svoje nedostatno obrazovanje pokušava popraviti tečajem marketinga koji je upisala preko interneta u Sloveniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 03:06