NE MISLE SVI ISTO

BURNA REAKCIJA DUBROVKINJE NA RAČUN ZA KAVU 'Prestanite nas blatiti i nervirati! Ako želiš sjediti u najljepšoj ulici na svijetu, plati ili...!'

 Slobodna Dalmacija

Nakon što nam se jedan Dubrovčanin požalio na kave u Gradu, putem Facebooka nam se javila čitateljica iz Dubrovnika, uzrujana zbog teksta kojim, smatra, 'blatimo' Dubrovnik te uzrujavamo njegove građane, piše Slobodna Dalmacija.

Pošto nam to nikako nije bila namjera, rado objavljujemo i njenu reakciju, a sve je savršeno sročeno u poruci koju nam je uputila, pa je u nastavku prenosimo u cijelosti.

'Vidim da svake godine pljujete po kavama u Dubrovniku, mojem rodnom gradu. Pa evo šaljem Vam sliku računa obične kave s iz zagrebačkog centra!

Prestanite blatit Dubrovnik i naše . Naše cijene su onakve kakva je turistička potražnja tj . Lijepo Vas molim prestanite svake godine ovo radit, nervirate sve nas dubrovkinje i dubrovčane.

Slobodna Dalmacija

Neki od toga žive, od turizma. Vi živite od pisanja članaka. Svatko živi od nečega. Imajte malo razuma!!

A i, ako sjediš na najljepšoj ulici svijeta, naravno je da će i kava bit skuplja u . Ako ne želiš platiti kakvu više od 14 kuna, izvoli slobodno, prošetaj u bilo koju uličicu sa Straduna i pij kavu za 8 kuna.', poručuje Dubrovkinja.

Naša čitateljica priložila je i fotografiju računa za kavu iz jednog kafića u Zagrebu, a i s njom će se, baš kao s čitateljem iz prethodnog teksta, složiti mnogi Dubrovčani, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:10