KADA SU SE KAMERE NA HTV-U UGASILE

Čačić vikao na Stankovića jer 'ne vidi da on sve radi za dobrobit naše djece'?. HTV: Razgovor je bio topao i duhovit

 Soundset

ZAGREB - Radimir Čačić, neslužbeno doznajemo s HTV-a, nije bio najzadovoljniji načinom na koji je Aleksandar Stanković u 'Dnevniku+' s njim u ponedjeljak vodio razgovor.

Kada su se kamere ugasile, prvi potpredsjednik Vlade povišenim je tonom Stankovića navodno zapitao zbog čega mu pet puta za redom postavlja isto pitanje na koje je on, kazao je, odgovorio od prve.

Uz to, Stankoviću je pred okupljenim novinarima i urednicima navodno zamjerio i to što on ne vidi da Čačić sve svoje poteze vuče za dobrobit zemlje i naše djece.

Kovačević: Čačić se nije obraćao povišenim tonom

Glavni urednik HTV-a Bruno Kovačević uputio je reagiranje u kojem tvrdi da je razgovor s potpredsjednikom Vlade bio topao i duhovit, nikako prijeteći ili ucjenjivački.

"Najoštrije odbacujemo neistinite informacije o tome da je gospodin Čačić bilo kome prijetio ili se obraćao povišenim tonom. Nakon Dnevnika Plus gospodin Čačić i voditelj Aleksandar Stanković polemizirali su o temama iz Dnevnika Plus, ali bez povišenih tonova i neprimjerenog ponašanja. Razgovor je bio topao i duhovit, a nikako ne prijeteći ili ucjenjivački.", rekao je za Danas.hr Kovačević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:59