ISELJENJE

KAOS U TRIBUNJU: DELOŽIRALI BIVŠU ŽENU MIŠE KOVAČA I NJEZINA PARTNERA 'Pa žena je u predinfarktnom stanju, to je potvrdio i doktor, ovo je nehumano'

U krugu: odvjetnica Anite Badurine Doris Košta
 HANZA MEDIA

>>> NOVO 16:25 U poslijepodnevnim satima došlo je do preokreta te je ipak provedena deložacija Anite Kovač i Vinka Gulina iz njihovog stana, koji se nalazi iznad restorana 'San Antonio'.

Ovakav razvoj događaja izazvao je ljutnju i bijes splitske odvjetnice Doris Košte koju su angažirali Anita Kovač i Vinko Gulin kako bi spriječili ono najgore.

- Pa Anita je u teškom zdravstvenom, predinfarktnom stanju. Morala je u bolnicu, nije htjela, željela je ostati u stanu kako bi ga sačuvala, iako joj je život ugrožen. Sutkinja Anđelka Bagić nije uvažila takvo njezino teško psihofizičko stanje, već su tako bolesnu ženu doslovno izbacili na ulicu. Ovo je nehumano, jer je i liječnik potvrdio da je Anitino stanje složeno i da bi zbog dodatnih stresova moglo biti još i gore. – rezignirano je kazala odvjetnica Doris Košta.

---------------------------------------------------

14:00 Zbog predinfarktnog stanja u kojemu se, prema riječima Vinka Gulina, nalazi njegova partnerica Anita Badurina, deložacija je odgođena za sutra.

Odgodu je potvrdila njihova odvjetnica Doris Košta, dodavši da je 'Ovdje riječ o nelegalnom postupku deložacije jer je cjelokupna javna dražba i prodaja nekretnine obavljena na protuzakonit način, odnosno manipulacijom zakonskih odredbi.'

---------------------------------------------------

Anita Badurina, bivša žena Miše Kovača, zajedno sa svojim partnerom Vinkom Gulinom zaključala se u restoran ‘San Antonio’ zbog sudske odluke o deložaciji iz obiteljske kuće i restorana.

Temeljem sudske odluke jutros je trebala biti obavljena deložacija Anite Badurine i njezinog dugogodišnjeg nevjenčanog partnera iz njegove obiteljske kuće i restorana u središtu Tribunja.

No, Anita i Vinko zabarikadirali su se u svom restoranu i ne dopuštaju sudskim ovrhovoditeljima da provedu ovu odluku.

Oko kuće je puno policajaca i novinara, a kako doznajemo od mještana Tribunja jedna bankarska kuća 'zaplijenila' je svu nepokretnu imovinu u vlasništvu ovog para, a zbog navodno nevraćanja hipotekarnog kredita u iznosu od 150 tisuća eura.

Kuću koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji, na ulazu u plažu 'Zamalin', zajedno su sagradili legendarni pjevač Mišo Kovač i bivša missica Jugoslavije Anita dok su bili u braku još početkom osamdesetih godina prošlog stoljeća, te su u sklopu nje otvorili i restoran. Nakon razvoda kuća je pripala Aniti i u njoj je jedno vrijeme živjela i njihova kći Ivana.

Ispred kuće u Tribunju danas se pojavilo i vozilo hitne pomoći. Kako je objasnio Vinko Gulin, Anita Badurina ima ozbiljnih zdravstvenih problema, moguće je da se radilo i o predinfarktnom stanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 18:57