TRAGEDIJA

FOTO: DETALJI STRAŠNE NESREĆE KOD KRIŽEVACA Vozač Caddyja iz Zagreba iznenada je prešao na suprotnu stranu i zabio se u šleper. Nije mu bilo spasa...

 CROPIX

Jedna je osoba poginula, a jedna teško ozlijeđena u sudaru osobnog i teretnog vozila, koji se u ponedjeljak popodne dogodio u mjestu Majurec kraj Križevaca.

Vozač osobnog automobila (1965.) umro je na mjestu nesreće, a putnik (1967.) s teškim ozljedama prevezen je u koprivničku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju, izvijestila je policija nakon očevida.

Nesreća se dogodila oko 14.40 sati u Majurcu kada je vozač osobnog automobila VW Caddy zagrebačke registracijske oznake, vozeći u smjeru Kloštra Vojakovačkog, dijelom prešao na suprotnu prometnu traku i sudario se s teretnim automobilom MAN s priključnim vozilom slavonskobrodske registracijske oznake, koji je dolazio iz suprotnoga smjera. Osobni automobil zatim je udario u prometni znak i sletio u putni jarak.

Vozač teretnog automobila (1982.) nije bio pod utjecajem alkohola, navela je policija.

Od 14.50 do 18.40 sati za sav promet bila je zatvorena ta dionica državne ceste broj 41, a promet je preusmjeravan okolnim pravcima Vojakovac - Čabraji - Križevci i Lemeš Križevački - Trema - Kloštar Vojakovački.

Krizevci, 200217.
Oko 14,45 sati u Majurcu je doslo do sudara izmedju teretnog i osobnog automobila. Jedna je osoba smrtno stradala dok se je TA preprijecio preko ceste. DC 41 je na toj dionici zatvorena za sav promet od 15,05 sati a promet se odvija obilazno preko Cabraja i Ivanca Krizevackog  za KZ iz pravca Kc i preko Lemesa i Treme za KC  uz regulaciju Na fotografiji: ocevid policije.
Foto: Prigorski List / Podravski list / CROPIX
CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:30