Počinje snimanje 'Robina Hooda'

FOTO: HOLIVUDSKE ZVIJEZDE STIGLE U DUBROVNIK Jamie Foxx oduševio sve u startu, željno se iščekuje dolazak miljenika žena

 Tonči Plazibat / CROPIX

U ponedjeljak u Dubrovniku na snagu stupa zabrana kretanja pojedinim rutama zbog početka snimanja filma 'Robin Hood: Origins', a danas je u grad napokon stigla i njegova glumačka ekipa.

Jamie Foxx, 49-godišnja zvijezda holivudskih blockbustera 'Odbjegli Django', 'Collateral' i 'Ray', s kolegama je u poslijepodnevnim satima sletio u dubrovačku zračnu luku u Čilipima.

Amerikanac je u Hrvatsku stigao komercijalnim letom iz Budimpešte i nije zahtijevao nikakav ekskluzivni tretman. U 'Robinu Hoodu', čiju produkciju potpisuje oskarovac Leonardo DiCaprio, glumit će Little Johna.

U Dubrovniku je već i izvršni producent E. Bennett Walsh. On će u subotu s redateljem Ottom Bathurstom imati konferenciju za novinare u hotelu Argentina, a pridružit će mu se i hrvatska ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek te ministar turizma Gari Cappelli.

U Hrvatskoj se željno iščekuje i miljenik žena, 34-godišnji Jamie Dornan, čiji najnoviji film 'Pedeset nijansi mračniji' upravo igra u domaćim kinima.

Glavnog junaka Robina utjelovit će Velšanin Taron Egerton.

Snimanje u Dubrovniku trajat će dva tjedna, a grad je u potpunosti pretvoren u srednjovjekovni Nottingham. Film navodno stoji oko 90 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:11