JAVITE AKO STE GA VIDJELI

FOTO: OTIŠAO U ŠUMU BRATI GLJIVE, OD TADA MU SE GUBI SVAKI TRAG Na području Gornjeg Vrapča nestao 68-godišnjak, obitelj i policija moli za pomoć

Ivan Sreš
 Facebook

Ivan Sreš (68) u četvrtak ujutro je na području zagrebačkog Gornjeg Vrapča krenuo brati vrganje, no nije se vratio. Njegova je obitelj o nestanku obavijestila policiju, proširila vijest na Facebooku i moli građane za pomoć, svaka će informacija dobro doći.

Sreš je u četvrtak ujutro u predjelu Gornjeg Vrapča iza streljane krenuo brati vrganje, no od tada mu se gubi svaki trag. Obitelj ne zna u kojem je smjeru krenuo niti u koji je dio šume otišao.

Na sebi je imao sivu majicu, bijeli gornji dio trenirke, traperice i crne tenisice, te šepa na jednu nogu.

Na stranici nestali.hr navodi se da je 68-godišnji muškarac jače tjelesne građe. Teren, prema pisanju u objavi na Facebooku, pretražuju policija i HGSS.

Ako imate bilo kakve informacije, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Obitelj je ostavila i dva broja telefona na koji možete nazvati: 01/3435580 ili 091/9825648.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:24