POLICIJSKA AKCIJA

Hitna sjednica MIP-a u Saboru: Traži se skidanje imuniteta HDZ-ovom Barišiću i SDP-ovom Grgiću

Dretar je to rekao na početku saborskog zasjedanja, a reakcija na tu izjavu u Sabornici nije bilo
Dražen Barišić, Vinko Grgić
 Cropix

Nakon policijske akcije u kojoj je privedeno više osoba, među kojima su predsjednik uprave Janafa Dragan Kovačević, N1 televizija javlja da je u Sabor stigao zahtjev za skidanjem imuniteta HDZovom zastupniku Draženu Barišiću i SDP-ovcu Vinku Grgiću koji su također navodno obuhvaćeni ovom kriminalističkom istragom.

image
Kuća saborskog zastupnika i gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića.

Damir Krajac/Cropix
image
Dražen Barišić
Bruno Konjevic/Cropix
image
Vinko Grgić
Goran Mehkek/Cropix

Hitna sjednica Mandatno imunitetnog povjerenstva održat će se na zahtjev DORH-a danas poslijepodne, rekao je za N1 predsjednik MIP-a Robert Jankovics.

Davor Dretar, saborski zastupnik Demokratskog pokreta (DP), izjavio je da će idućih dana biti zanimljivo pratiti informacije oko jutrošnjih uhićenja vezanih za Janaf, među ostalima i gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića.

image
Davor Dretar
Boris Kovacev/Cropix

"Upravo smo dobili informaciju da je policija uhitila gradonačelnika Velike Gorice, nešto što je povezano s Janafom, pa vjerujem da će to biti zanimljivo pratiti u sljedećim danima“, rekao je Dretar u Saboru uoči rasprave o izmjenama Zakona o koncesijama za koje DP, ali i Most traže da se povuče iz procedure.

Dretar je to rekao na početku saborskog zasjedanja, a reakcija na tu izjavu u Sabornici nije bilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:17