ŠEF HDZ-a

Hitni sastanak ili proslava rođendana? Karamarko i nekoliko ministara u poznatom restoranu

 Damir Krajac / CROPIX

Tomislav Karamarko opravdao je svoj nedolazak na sjednicu Vlade obiteljskim razlozima, a nekoliko sati poslije preko Facebooka je objavio da slavi rođendan u krugu obitelji.

Šef HDZ-a u srijedu poslijepodne viđen je u restoranu Trnjanka, javlja televizija N1 i dodaje da je ondje bio u društvu nekolicine ministara, među kojima je, prema toj televiziji, bio i ministar obrane Buljević.

N1 također piše da to nije bio običan ručak, budući da je dio ministara kasno poslijepodne navodno bio pozvan na hitan sastanak. Televizija špekulira da je među temama zasigurno bila odluka dijela Mosta da u Saboru glasa za Karamarkov opoziv, no nikakvih službenih informacija o ovome sastanku nema.

Inače, RTL je u srijedu izvijestio kako je, prema neslužbenim informacijama, čelnik Mosta i potpredsjednik Vlade Božo Petrov Karamarku iznio prijedlog da unutar 48 sati napusti poziciju prvog potpredsjednika Vlade. To je, kako navodi RTL, ponuda za svojevrsnim džentlmenskim uzmakom, no Karamarko ju je, također prema saznanjima RTL-a, odbio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:06