JEDINSTVENA MANIFESTACIJA

Humanitarni teniski turnir parova Colours Of Tennis

Na fotografiji: dogradonačelnik Umaga , Miro Ungar, Berislav Blažević, Božo Sušec i Dubravko Šimenc
 Srećko Niketić / CROPIX

Ovoga vikenda na teniskim terenima u Umagu i Novigradu održao se prvi humanitarni teniski turnir parova Colours Of Tennis. Poznatim licima
pridružili su se bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, član Parnog Valjka Berislav Blažević, pjevač Miro Ungar, bivši sportaš i sportski komentator Božo Sušec te mnogi drugi.

Sudjelovalo je 24 sudionika. Turnir su podržala i poznata lica kao što su Ana Stunić, Nenad Hervatin, Dean Pelić, Josipa Pavičić Berardini i mnogi drugi.

Nakon subotnjeg zagrijavanja u Novigradu finale se danas preselilo u Umag na terene Teniske akademije. A u finalu ovog jedinstvenog turnira
susreli su se tako Božo Sušec i Ivan Pauletić te Miro Ungar i Tomislav Raca, a pobjedu je odnio par Ungar-Raca. Za treće mjesto igrali su
Marko Škorić te Sergio Cittar te Dubravko Šimenc i Marin Filiplić, a ovoga puta uspješniji je bio par Šimenc - Filiplić.

- Veliko hvala ekipi koja je organizirala turnir. Hvala i ekipi iz Umaga, grada sporta. Prva edicija ovakvog turnira je najteža, a vi ste ju uspješno organizirali. Nadam se da će se ova tradicija nastaviti. Najveće je vrijednost svega da smo napravili dobro djelo i da sam ovdje stekao nove prijatelje. Čuvajte ovu lijepu priču. To je moja najveća želja za iduću godinu, izjavio je Šimenc nakon turnira.

Kako saznajemo od organizatora, novac prikupljena tijekom turnira uplatit će se kupnji radiološkog uređaja za Hitnu pomoć u Umagu.

Uz teniski turnir organizirala se i zabava za sve uzraste. Tu je bio Foto, Food & Wine Point, tombola, sve popraćeno glazbenim programom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 07:27