NE SMETAJU IM VRUĆINE

JESU LI HGSS-ovci ODGOVORILI SLUŽBENICIMA DORH-a KOJI NE RADE ZBOG VRUĆINA? Objavom na Facebooku oduševili sve

 
 Željko Hajdinjak / HANZA MEDIA

Javnost je ovaj tjedan šokirala obavijest Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu, u kojoj je navedeno kako su odlučili da zbog otežanih uvjeta rada uslijed velikih vrućina neće primati stranke u uredima. Hrvatska Gorska služba spašavanja na svojim je društvenim servisima objavila je svojevrsni odgovor na tu temu.

- Bez obzira na vremenske uvjete, kao i sve ostale službe Republike Hrvatske (Policija, Vatrogasci, Hitna medicinska pomoć, Oružane snage RH...), nastavljamo primati stranke 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. U slučaju potrebe izvolite nazvati 112 kako bi vas preusmjerili interventnoj službi po Vašem izboru. Koliko god da Vam se činilo zgodnim, radije izbjegnite da Vas mi ili bilo koja druga interventna služba vozi kući. Hvala na razumijevanju, stoji u obavijesti HGSS-a.

Pritom su svima zaželjeli ugodan vikend i poručili: 'Pazite na sebe i druge'. 'Legende', 'Carevi', 'Bez vas i Kruleta ova bi zemlja bila jedno otužno mjesto', samo su neki od komentara osvanuli ispod njihove objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:26