ZVONKO MATIŠIĆ

JOŠ JEDNA SMJENA Na drugo radno mjesto premještena i treća osoba koja je svjedočila u istrazi o sumnjivim putnim nalozima protiv Tomislava Sauche

 Damjan Tadić / HANZA MEDIA

Nakon tajnice u Vladi Sandre Zeljko i vršiteljice dužnosti šefice Ureda za opće poslove Hrvatskog sabora i Vlade Terezije Matić, s dužnosti iz Ministarstva vanjskih i europskih poslova udaljena je i treća osoba koja je svjedočila u istrazi o sumnjivim dnevnicama protiv Tomislava Sauche, a radi se o bivšem šefu spomenutog Ureda u kojemu su se obrađivale dnevnice - Zvonku Matišiću, javlja Dnevnik.hr.

Ispred Ureda za opće poslove Hrvatskog sabora i Vlade kamere Nove TV u četvrtak su snimile istražitelje USKOK-a kako iznose velik broj kutija punih putnih naloga koji datiraju od sredine 2009. godine, kada je s Jadrankom Kosor iz Ministarstva branitelja u Vladu stigla i tajnica Zeljko, koja je u toj aferi krunski svjedok protiv Sauhe, predstojnika ureda bivšeg premijera Zorana Milanovića.

Očekuje se da bi Zeljko od svjedokinje mogla postati osumnjičena u ovom slučaju, no o tome i dalje nema nikakvih službenih informacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:49