VJERUJE DA ĆE BITI KORISNA

JOSIPA RIMAC POTVRDILA DA JE DOBILA NOVU FOTELJU Nakon debakla na lokalnim izborima bivša 'kninska kraljica' ima novi posao u državnoj upravi

 Niksa Stipanicev / CROPIX / CROPIX

Josipa Rimac, predsjednica kninskog HDZ-a i bivša gradonačelnica toga grada potvrdila je u četvrtak da ju je Vlada imenovala državnom tajnicom u Ministarstvu uprave i izrazila uvjerenje da kao državna tajnica može doprinijeti jačanju jedinica lokalne i regionalne samouprave.

"Vjerujem da će mi iskustvo stečeno dugogodišnjim radom u lokalnoj samoupravi, kao i vrijeme provedeno na čelu HDZ-ova odbora za lokalnu i regionalnu samoupravu, biti od velike koristi da kao državna tajnica mogu doprinijeti jačanju jedinica lokalne i regionalne samouprave," izjavila je nova državna tajnica za Hinu.

Na tu dužnost imenovana je na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade, s kojega službeno priopćenje još nije objavljeno. Po kuloarima se mjesecima najavljivalo da će Rimac dobiti posao u ministarstvu Lovra Kuščevića.

"Njezino imenovanje je očekivano jer Josipa Rimac je kvalitetan HDZ-ov kadar i sigurno će i u ovom poslu dati svoj veliki obol," kazao je predsjednik HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:39