SUVERENO NA VRHU

JUTARNJI.HR OPET JE NAJČITANIJI PORTAL U HRVATSKOJ! U kolovozu ste vaš omiljeni portal posjetili gotovo 30 milijuna puta...

Zagreb, 030815.Koranska 2.Novinarska redakcija web portala Jutarnji.hr.Na fotografiji: stoje Vjeko Stanicic, Mihovil Mekic, Damjan Raknic, Goran Sikic, Dejan Oreskovic, sjede Lada Starcevic Novak, Jelena Viljevac Schiebel, Goran Zabic, Sanja Zordic, Jelena Katic, a na podu su Vladimir Marinovic, Goran Vugrinec, Luka Zubovic, Sinisa Susec i Ivan Fischer.Foto: Darko Tomas / CROPIX
 Darko Tomaš / CROPIX / Darko Tomas / CROPIX

Nakon fantastičnih rezultata u srpnju, koji su pokazali da je Jutarnji.hr najbolji portal u Hrvatskoj u svim kategorijama, rast se nastavio i u kolovozu. Prema novim podacima DotMetrics istraživanja, najviše stvarnih korisnika, njih čak 1.058.156, najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta pratilo je upravo na Jutarnji.hr! Oni su stranice portala pregledali 112.315.616 puta, odnosno 2,40% više nego u srpnju te za vrtoglavih 21,41% više nego što je ostvario prvi konkurent u kolovozu.

Naši čitatelji su portal posjetili 29.831.814 puta, što je rast od 2,53% u odnosu na srpanj i što je portalu Jutarnji.hr donijelo još jednu top poziciju na listi hrvatskih portala. Dragi čitatelji, još jednom vam zahvaljujemo na povjerenju!

Ako ste propustili: Ovo su bile najčitanije vijesti u kolovozu

Osim standardnih političkih tema te stravičnih džihadističkih postupaka, koje ne želimo opet navoditi, prisjetite se nekih od najčitanijih vijesti, koje su tijekom kolovoza najviše dirnule, nasmijale ili začudile naše čitatelje:

1. Jedina hrvatska općina bez lipe duga i prireza

2. Video: Urnebesni gaf i povijesni skok u vodu na Svjetskom prvenstvu

3. Potresna ispovijest čovjeka s najdužim penisom na svijetu

4. Burne reakcije nakon otkrića da je Doris Pinčić sinu dala po guzi

5. Fotografija tek rođenog djeteta uzbunila Facebook

6. Ima 95 godina, a izgleda kao mladić – otkrio nam je tajnu senzacionalnog izgleda

7. Što su o mimohodu Hrvatske vojske pisale najutjecajnije strane agencije

8. Otkaz vozaču Croatia busa koji je izbacio djevojčicu iz busa!

9. Tužna priča o velikom heroju koji je turistu spasio život, a sat vremena kasnije umro od infarkta

Novosti iz naše digitalne radionice

Kako bismo čitateljima portala Jutarnji.hr omogućili još bolje korisničko iskustvo te brže i jednostavnije pretraživanje vijesti, uskoro će biti lansirane mobilne aplikacije za Android i iOS uređaje. Aplikacije se mogu pohvaliti modernijim i čišćim dizajnom te uspješnim povezivanjem snage prirodnih upravljačkih kontrola mobilnih aplikacija s bogatim i ručno uređivanim sadržajem - sve to s ciljem jednostavnog pružanja pravih informacija na pravi način i u pravo vrijeme. Aplikacije će biti potpuno besplatne, a o svim njihovim funkcionalnostima te o datumu početka njihovog preuzimanja, bit ćete uskoro informirani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:45