DI SU PARE?

KAOS U SPLITU 'Vjetar mi je odnio novčanik iz auta. Nastala je ludnica, svi su stali i grabili'

 Tom Dubravec / HANZA MEDIA

Neobična situacija dogodila se 19-godišnjem Tinu Milićeviću iz Solina kojem je novčanik u petak poslijepodne nekim čudom ispao iz auta u vožnji, a novci nepovratno otišli u vjetar, piše Slobodna Dalmacija.

- Jučer oko 16 sati na cesti ispred Autokuće "Vrdoljak" nedaleko od trgovačkog centra Joker ispao je novčanik i novac se razletio po cesti, oko 6 tisuća kuna. Ako je netko uzeo dio i ako mu je stvarno potrebno za neke osnovne stvari, neka novac zadrži, a tko misli potrošit na gluposti neka vrati jer tuđe je prokleto! Hvala - poručio je Tino kojeg je Slobodna uspjela kontaktirati u subotu.

Nažalost, do tog trenutka nije mu se javio pošteni nalaznik, barem jedan od potencijalnih kojima su novčanice doletjele - pod noge, piše Slobodna Dalmacija.

- Grozno je to što se dogodilo. Vozio sam auto, a novčanik je bio na upravljačkoj tabli. Kako je bila gužva na cesti, stalno smo vozili naprijed, pa stajali... U nekom nezgodnom trenutku novčanik je samo pao kroz prozor, a kako se rastvorio svi novci su poletjeli u zrak. Nastala je ludnica, svi su stali i grabili novce. Bio je zastoj na cesti. Jedan čovjek mi je našao novčanik i vratio ga, ali nedostajalo je oko 5 i pol tisuća kuna. Radim kao dostavljač paketa, a to su bili od naplate koje moram odnijeti u firmu u ponedjeljak. Ne znam šta da im kažem. Morat ću se zadužit da to vratim - kazao je Tino, apelirajući na poštenje nalaznika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:23