ODBACIJU POLITIČKE KONOTACIJE

KBC Osijek: „Most preko dr. Miševića skuplja predizborne poene, a mi jednostavno nemamo potrebu za njegovim angažmanom“

KBC Osijek; u krugu Vlatko Kopić
 HANZA MEDIA

Nakon što su iz Mosta prozvali KBC Osijek, jer nisu omogućili dr. Tončiju Miševiću, suprugu njihove članice Sanje Mišević, povratak u osječku bolnicu iz koje je otišao u Zagreb zbog njezina dojučerašnjeg posla u Ministarstvu pravosuđa, iz bolnice tvrde da to nema veze s politikom.

- Dr. Mišević nije nam se uopće najavio na razgovor o svom povratku, nego je prvo tražio suglasnost ravnatelja KB Dubrava da mu se omogući prelazak u našu bolnicu, a onda nam je nakon 4-5 dana došao dopis kojim traži povratak u naš KBC.

Mi smo u međuvremenu na radno mjesto radiologa zaposlili liječnicu iz Vinkovaca i trenutno nemamo potrebu za još jednim specijalistom, pa tako ni za angažmanom dr. Miševića.

Ako neki misle da su Bogom dani i da mogu iz ustanove u ustanovu odlaziti ili dolaziti kada i kako žele, to nije naš problem i s gnušanjem odbijamo bilo kakvu političku konotaciju ovog slučaja kojeg Most koristi u svoje predizborne svrhe, rekao je dr. Vlatko Kopić, zamjenik ravnatelja KBC Osijek i saborski zastupnik HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:40