BIZARNA KRAĐA

Konobarica i mladić gostu 'maznuli' 20.000 eura. Cijelo vrijeme ih snimala nadzorna kamera

Novac je u kafiću Golf u Koprivnici oko 9 ujutro, nakon ispijene kave, ostavio zaboravni 77-godišnji koprivnički poduzetnik
 Nikola Wolf / Podravski list

Mladić (29) i njegova partnerica (32), inače konobarica, kazneno su prijavljeni za krađu oko 20.000 eura iz kafića u Koprivnici.

Kako je danas priopćila koprivnička Policijska uprava, oni su "otuđili i podijelili više tisuća eura iz torbice koju je vlasnik (77) zaboravio i ostavio u kafiću". Novac im je oduzet i biti će vraćen vlasniku.

Novac je u kafiću Golf u Koprivnici u subotu oko 9 ujutro, nakon ispijene kave, ostavio zaboravni koprivnički poduzetnik. Vrlo brzo shvatio je što je učinio, ali bilo je već kasno. Kad je lakoma konobarica otkrila što je u torbici, odlučila je iznos 'maznuti' i podijeliti sa svojim partnerom. Poduzetniku je rekla kako nikakvu torbicu nije vidjela.

O svemu je odmah obaviještena koprivnička policija koja je obavila očevid u kafiću. Kako se neslužbeno čuje, najviše im je pomogla snimka nadzorne kamere koja je zabilježila baš svaki detalj krađe. Zbog zlodjela koje su počinili pred kamerom, konobarica i njezin partner u tom koprivničkom kvartu već su dobili prigodan nadimak - glup i gluplji.

Zvali smo i vlasnicu koprivničkoga kafića Golf Anitu Lalić kako bismo provjerili pojedinosti cijelog događaja. No, vlasnica nam nije smjela odavati informacije.

- Ne mogu ništa reći, potpisala sam izjavu policiji da ne smijem pričati o slučaju dok traje istraga - rekla nam je kratko Anita Lalić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:02