REAKCIJA NA FACEBOOKU

MATIJA BABIĆ O DUGOVIMA INDEX.HR-a 'Radije ću platiti Severini nego poreze državi'

Popularna je pjevačica ovršila Indexov žig
 Nenad Dugi / CROPIX

ZAGREB - Nakon pisanja Jutarnjeg lista o ovršenom žigu portala Index.hr, na koji se upisala pjevačica Severina Vučković , oglasio se autor portala.

Na svom javnom Facebooku profilu, autor Index.hr-a Matija Babić komentirao je navode s objašnjenjem da članak nije istinit jer, kako kaže, ovršena tvrtka nije vlasnik domene Index.hr.

O spornom žigu i logotipu na koji se Severina upisala nije ponudio objašnjenje.

Na upit o drugim navodnim dugovanjima koje ima, odnosno, izbjegavanju plaćanja obveza kroz mijenjanje tvrtki koje su bile istaknute kao nakladnik portala Index.hr, Babić je kazao: 'Prije ću platiti Severini nego državi'.

Podsjetimo, dok su trajali sudski sporovi za naknadu štete, nakladnik Indexa se kroz godine mijenjao, čime se vjerojatno nastojalo izbjeći plaćanje pojedinih obveza.

Tako je tvrtka Prva stranica ujedno bila i nakladnik portala (direktor i vlasnik Matija Babić), a poslije je to postala tvrtka Index promocija.

Prema javno dostupnim podacima, tvrtka Prva stranica nedavno je, nakon više od 1000 dana pod blokiranim računima, završila u stečaju, a sadašnji nakladnik je tvrtka Index promocija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:10