TROMOST INSTITUCIJA

'MOLIMO POLICIJU DA NAĐE NAŠU DJEVOJČICU, NAMAMILI SU JE I OTELI PRED KUĆOM' Očajni roditelji iz Triblja pet dana traže trinaestogodišnju kćer

 nestali.hr/Hanza media

Već pet dana neutješni roditelji maloljetne Barbare pokušavaju doći do bilokakve informacije o svojoj kćeri, trinaestogodišnjoj Barbari Vidović.

Djevojčica je u mjestu Tribalj pored Crikvenice nestala u noći s petka na subotu, a nakon spoznaje da im nema kćeri roditelji su o svemu obavijestili policiju, piše Novi list.

Njihova je pretpostavka da se Barbara nalazi u Ogulinu, kod mladića s kojim se dopisivala na Facebooku, a koji je i sam maloljetan, ima oko 16 - 17 godina.

Čak su i roditelji mladića iz Ogulina navodno potvrdili da su Barbara i njihov sin zajedno, ali tvrde da ne znaju gdje se točno nalaze.

barbarini roditelji ogorčeni su na policiju, jer usprkos svim dostupnim informacijama, još uvijek nisu pronašli njihovu kćer.

Njen otac Anton Vidović, rekao je za Novi list: 'Vjerojatno su je namamili te je te noći vjerojatno sama izašla iz kuće. Sumnjamo da su tu noć došli po nju i odvezli je, kao i da je negdje drže pod prisilom. Sve se zna... Tko su članovi njegove obitelji i ogorčeni smo što je policija još nije pronašla'.

On moli policiju da angažiraju i specijalnu policiju, ako ne mogu sami ući u trag Barbari. Očajan je, noćima nisu oka sklopili.

Za svoju kćer kaže da je sramežljiva djevojčica koja nije izlazila van s prijateljicama. Visoka je 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i velike zelene oči.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:55