DOMAGOJ HAJDUKOVIĆ

NAJMLAĐI KANDIDAT UŠAO U UTRKU ZA ŠEFA SDP-a Ima dva završena fakulteta i kaže da želi biti glas mladosti i svježih ideja

 Vlado Kos / CROPIX

Profesor engleskog jezika i povijesti, sveučilišni specijalist europskih studija, Domagoj Hajduković (35), u subotu je mailom predao svoju kandidaturu za šefa SDP-a. Objavio je to putem Facebook poruke, u kojoj ističe kako je "SDP-u potrebno novo poglavlje za ujedinjenu, uključivu i pravednu stranku, u kojoj svi imaju jednake šanse".

Hajduković ima dva završena fakulteta (Filozofski i Političke znanosti) te je najmlađi od osmorice kandidata za predsjednika Socijaldemokratske partije.

- Želim biti glas mladosti i svježih ideja u SDP-u, a članstvo ima priliku odlučiti u kojem obliku želi moj doprinos. Uvjeren sam da Hrvatska može bolje i da treba drugačije ljude od onih koji sada ulaze u novi eksperiment. Znamo što nam je ovaj posljednji donio. Zato trebamo ujedinjen i snažan SDP koji će stvarati bolju Hrvatsku - napisao je uz najavu da uskoro planira predstaviti svoj program.

Središnja izborna komisija će u ponedjeljak objaviti popis onih koji su iskazali namjeru za kandidiranje te će krenuti i rok od 30 dana u kojem svaki od njih mora prikupiti 1000 potpisa podrške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:44