TRAŽI SE

NAJVEĆA NAGRADA U HRVATSKOJ U PRIVATNOJ ISTRAZI ZLOČINA Obitelj i prijatelji Vinka Žuljevića Klice nude milijun kuna za podatak koji vodi do ubojice

Ubojstvo se dogodilo 3. svibnja 2014. godine u Sesvetama kod Zagreba
 Tomislav Kristo/Cropix/Boris Beribak

Članovi obitelji i prijatelji pokojnog Vinka Žuljevića Klice raspisali su novčanu nagradu za korisnu informaciju o identitetu njegovog ubojice. Radi se o novčanom iznosu od milijun kuna, najvećoj privatnoj nagradi u povijesti Hrvastke.

O tome su izdali priopćenje na medije koje prenosimo u cijelosti. "U suradnji i suglasju s institucijama i tijelima Republike Hrvatske, a u svrhu rješavanja okrutnog ubojstva g. Vinka Žuljevića koje se dogodilo 3. svibnja 2014. godine, obitelj i prijatelji, uz već objavljenu policijsku nagradu od 50.000 kn, raspisuju novčanu nagradu od 1.000.000 kn za relevantnu informaciju koja će pomoći u otkrivanju i rješavanju ovog kaznenog djela. Uz apsolutnu zaštitu i tajnost očekujemo vaše informacije na tel.: 099/64-53-721, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pisanim putem postom na adresu FENIKS TRGOVINA d.o.o., Ljudevita Posavskog 3, 10 360 Sesvete. Važno je znati: Zlo nije samo čin onog tko ga realizira nego i onoga tko ga je mogao spriječiti, a to nije učinio! Unaprijed se zahvaljujemo, Obitelj i Prijatelji", stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:31