KRAJ LJETA ZNAČI NOVU MIGRACIJU

NOVI IZAZOV ZA LJUBAV KOJA NE POZNAJE GRANICE Klepetan je ostavio Malenu i otišao na jug

Samo nekoliko mjeseci nakon što su Hrvatska i svijet s nestrpljenjem pratili veliku i na trenutke neizvjesnu priču o hrvatskoj rodi Malenoj i povratku njezina voljenog Klepetana s juga, svijet ovih dana svjedoči još jednom nastavku ove ljubavne priče.

Naime, završetkom ljeta došao je trenutak u kojem je Klepetan ponovno krenuo prema jugu nakon čega Malena ostaje u Hrvatskoj sa svojim životnim čuvarem i domaćinom, umirovljenim školskim domarom Stjepanom Vokićem iz malog mjesta Brodski Varoš na istoku Hrvatske. Osim u globalnoj pažnji koju svakodnevno izaziva, ova bezgranična ljubav dvije rode – Malene i Klepetana kao i rode i čovjeka – Malene i Stjepana, ove je godine ostvarila i veliki uspjeh na reklamnom festivalu u Cannesu.

Ova ljubav koja ne poznaje granice inspirirala je mnoge i samoj ljubavi dala novo značenje. S dolaskom jeseni ljubav Malene i Klepetana možda na neki kraći, zimski period dolazi na kušnju no 23 puta dosad Malena i Klepetan su, zahvaljujući svom prijatelju Stjepanu, dokazali kako je ljubav jača od svega i kako prava i iskrena ljubav uvijek pobjeđuje i živi vječno.

Voczpm-5LqM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:39