NEJASAN STATUS

NOVINARI KRSTIČEVIĆA NA PANTOVČAKU REŠETALI PITANJIMA, ON PONAVLJAO 'Ja sam vojnik koji rješava zadaće, ministar sam dok me ne razriješi Sabor'

 Ranko Šuvar / CROPIX

Ministar obrane i potpredsjednik Vlade Damir Krstičević u četvrtak je na Pantovčaku povodom uručenja odlikovanja američkom generalu u Uredu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović novinarima odgovarao na pitanja vezana uz svoju ostavku.

Ostajete li ministar, pitali su Krstičevića novinari, a on ponovio: "Ja sam ministar dok me Hrvatski sabor ne razriješi".

Reporterka televizije N1 upozorila ga je da to nije tako i da može podnijeti pisanu ostavku premijeru, no on je ustvrdio: 'Rekao sam vam sve'.

'Gospodine Krstičević, nije li ovo malo neozbiljno? Nije nam jasna vaša izjava', ustrajali su novinari, a on opetovao na to: 'Ja sam ministar dok me Hrvatski sabor ne razriješi, mislim da je to dovoljno'.

'Je li vam žao što ste ponudili ostavku uopće', zanimalo je dalje novinare, no i na to je Krističević tek odvratio: 'Ja sam vojnik koji rješava svoje zadaće.'

Na pitanje nastavlja li se njegova misija, uporno je ponavljao: 'Ja sam ministar dok me Hrvatski sabor ne razriješi.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:16