SITUACIJA SE SMIRUJE

OPASNOST OD POPLAVA PROŠLA, U OGULINU SE POJAVIO DAVOR BERNARDIĆ Šef SDP-a iz ureda gradonačelnika napao HDZ pa gledao rijeku Dobru s balkona

 
 Instagram

Ogulinci su nakon pet dramatičnih dana i borbe s poplavama danas konačno mogli malo predahnuti. Štete se i dalje zbrajaju, ali opasnost od novog vodenog vala konačno je prošla. Smirivanje situacije na ogulinskom području iskoristio je i predsjednik SDP-a Davor Bernardić koji je danas posjetio poplavljeno područje.

Bernardić je na Instagramu objavio nekoliko fotografija iz Ogulina, između ostalih i onu iz ureda ogulinskog gradonačelnika Dalibora Domitrovića.

- Radimo sve što možemo da pomognemo onima koji su u nevolji. Popravimo u Ogulinu danas ono što HDZ nije mogao popraviti posljednjih 20 godina, a tako da se sutra ne ponovi isto. Hvala gradonačelniku Domitroviću kao i svim volonterima koji su se odazvali na njegov poziv i koji su neumorno radili i rade za ovaj grad - napisao je šef oporbe na svom profilu.

Nakon što je izašao iz gradonačelnikovog ureda i uvjerio se u situaciju na terenu, Bernardić je objavio koji mu je sljedeći potez.

- Neka vladajući ispune obećanje i konačno sagrade retenciju u Ogulinskom Hreljinu. Ako to ne bude u planu, mi ćemo u Saboru amandmanima zatražiti da se to pitanje napokon riješi - rekao je predsjednik SDP-a Davor Bernardić za ogportal.

- Želim da svi u Saboru, bez obzira kojoj stranci pripadaju, shvate ozbiljnost situacije i pomognu Ogulinu. Ujedno čestitam svim stanovnicima Ogulina na njihovoj volji i entuzijazmu, svima koji su spašavali grad, a posebno gradonačelniku Domitroviću i predsjedniku Stožera civilne zaštite Željku Stipetiću, koji su danonoćno bili na terenu i svojim primjerima pokazali kako se to radi - zaključio je Bernardić koji je boravak u Ogulinu iskoristio kako bi HGSS-ovcima uručio novu opremu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:04