INCIDENT NA SKY FLYERU

OPET PANIKA U ZABAVNOM PARKU MIRNOVEC Ljudi ostali zarobljeni u zraku, spašavali ih vatrogasci: 'Dogodila se neočekivana situacija...'

 
 Facebook

Visoki vrtuljak u novootvorenom Fun Parku Mirnovec u Biogradu na moru naglo se zaustavio jučer oko 18.40 sati dok je atrakciji Sky Flyer uživalo nekoliko roditelja i njihova djeca. Paniku su smirili vatrogasci koji su brzo reagirali i spustili posjetitelje na sigurno, a prilikom incidenta nitko nije ozlijeđen.

Na Facebook stranici Fun Parka Mirnovec su se ispričali zbog 'neočekivane situacije' i pojasnili kako su odmah kontaktirali proizvođača, koji bi u najkraćem mogućem roku trebao pregledati sve i utvrditi uzrok zastoja.

Međutim, korisnici Facebooka ovu vijest nisu dobro primili.

'Evo opet ne radi, ja neću ić glavu izgubiti', 'I ja odustala... da se mislim jel' mi ovo posljednja vožnja u životu' - razvila se pod njihovom objavom rasprava prestrašenih djevojaka.

'Nastavite ovako i propast ćete k'o Grčka', 'Pa na najboljem su putu... prvo cijenom, a ove neočekivane situacije su im šlag na tortu...' - komentirali su drugi.

Ipak, negativni komentari uglavnom su pristizali od strane onih koji zabavni park još nisu posjetili.

U međuvremenu su se javile i obitelji koje su svjedočile incidentu.

'Prisustvovali smo današnjem događaju i mogu reći da nije bilo panike niti vike djece. Vatrogasci su to stručno i smireno odradili. Ostali dio parka sve pohvale', 'Bili danas u trenutku nepredviđene situacije, sve stručno i bez panike odrađeno, djeca oduševljena, jedva smo ih kući potjerali... Kako se stvari razvijaju sve više i više imam osjećaj da netko namjerno hoće sabotirati nešto što je lijepo, zanimljivo...' - komentirali su.

Najveći zabavni park u Hrvatskoj otvorio je svoja vrata javnosti 15. srpnja, a ovo nije prvi incident koji se dogodio. Naime, već drugog radnog dana u Fun Parku je nestalo struje zbog požara koji su bjesnili Zadarskom županijom, a posjetiteljima je vraćen novac. Podsjetimo, cijena ulaznice za odrasle je 120 kuna, a za djecu 110 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 19:06