POVORKA NA BREGANI

OTKRILI SMO KOJI JE VISOKI DUŽNOSNIK OTPUTOVAO NA SKIJANJE Na Breganu je u pratnji osiguranja došao šef Sabora Reiner

Kako je povorka zaobišla red automobila koji su čekali na graničnom prijelazu, izazvala je i negativne reakcije nekih vozača koji su čekali u redu
 Darko Tomas / EPH

ZAGREB - S desecima tisuća hrvatskih građana na jedno od inozemnih skijališta u subotu se zaputio i novoizabrani predsjednik Hrvatskog sabora, akademik Željko Reiner.

Kako doznaje Jutarnji list, upravo je Reiner bio putnik osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka koji je u subotu ujutro u štićenoj povorci dopraćen na granični prijelaz Bregana.

Kako je povorka zaobišla red automobila koji su čekali na graničnom prijelazu, izazvala je i negativne reakcije nekih vozača koji su čekali u redu, no kako se doznaje, riječ je o standardnoj sigurnosnoj proceduri pri transportu nekog od visokih državnih dužnosnika.

Reiner je na skijanje otputovao u društvu supruge, vlastitim automobilom, a ako se radi o standardnom jednotjednom aranžmanu, to je poprilično pouzdan znak kako se saborska sjednica za izglasavanje povjerenja novoj Vladi neće održati prije idućeg tjedna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:15