ŠEF HDZ-a I VLADE DAO PODRŠKU

PLENKOVIĆ 'Naš doktor Drago cijeli život pomaže ljudima - to će činiti i kao gradonačelnik!'

 HDZ

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika prof. dr. sc. Drago Prgomet nastavlja sa svakodnevnim obilascima zagrebačkih kvartova. Na Črnomercu, zadnjoj gradskoj četvrti koju je Prgomet posjetio, u druženju i razgovoru s građanima osobno mu se pridružio predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenković. Koji je pred okupljenim mnoštvom naglasio:

- HDZ ima samo jednog kandidata za gradonačelnika, a to je naš doktor Drago! Vrhunski je stručnjak, sveučilišni profesor, dragovoljac Domovinskog rata do posljednjeg dana velikosrpske agresije, brigadir pobjedničke Hrvatske vojske pod vrhovnim zapovjedništvom dr. Franje Tuđmana... Cijeli život, i kao liječnik i kao šef ratnog saniteta koji je brinuo o oko 30.000 hrvatskih branitelja, naš doktor Drago pomaže ljudima. To isto će činiti i kao gradonačelnik - koji će Zagreb uvesti u 22. stoljeće!

HDZ

Zagreb zaslužuje i više i bolje!

Profesor Drago Prgomet, čvrsto uvjeren u pobjedu, istaknuo je da Zagreb želi i zaslužuje i više i bolje od ovog što sada ima. Zagrepčanke i Zagrepčani žele promjene!

HDZ

- Mogu obećati, mogu jamčiti, da ću se kao gradonačelnik punim srcem posvetiti rješavanju vaših životnih problema. A što sve muči nas Zagrepčane? Katastrofalan promet, (ne)zbrinjavanje otpada, kvartovi bez vodovoda i kanalizacije, neadekvatni dječji vrtići, škole bez popodnevnog boravka, nedovoljan broj domova za starije sugrađane... Dok gradonačelnik na odlasku i po dva putu našim novcem gradi istu fontanu, deseci tisuća zagrebačkih obitelji nemaju pitku vodu, nemaju kanalizaciju! I to danas, u 21. stoljeću!?

HDZ

Odgovornost za svaku utrošenu kunu

Prgomet je najavio i da će, za razliku od Milana Bandića, grad voditi posve transparentno:

- Građani će znati za svaku utrošenu kunu, svaki ugovor, svaki aneks i svako zapošljavanje. Javno i odgovorno! Svaki naš projekt imat će točan rok realizacije i nepromjenjivu financijsku konstrukciju - tako da će građani moći pratiti izvršavanje obećanog. Po tome sam sasvim drukčiji od g. Bandića.

HDZ

Kao dodatno jamstvo transparentnosti rada gradske uprave i gradskih poduzeća, HDZ-ov kandidat najavio je da će pokrenuti osnutak zagrebačkog Povjerenstva za utvrđivanje i sprečavanje sukoba interesa - neovisnog od bilo koje razine vlasti i potpuno autonomnog u svom djelovanju.

HDZ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:05