ZADRŽAO STIL ODIJEVANJA

POZDRAV IZ LONDONA Ivica Todorić nekad i sad: 'Gazda' je promijenio frizuru, ali na fotografiji prije sedam godina bio je identično odjeven kao danas

 
lijevo: Ivica Todorić snimljen u Zagrebu 15. listopada 2010., desno: Ivica Todorić snimljen u Londonu 14. studenoga 2017.
 Nenad Dugi Hanza Media, WENN.com / CROPIX

Ako je suditi po fotografijama iz Londona, život Ivice Todorića u britanskoj prijestolnici je poprilično jednoličan.

Vlasnik Agrokora tri puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak) mora se javljati u policijsku postaju, kasno navečer ne može nigdje izlaziti zbog sudske zabrane, a tijekom dana može se vidjeti u šetnji po luksuznom kvartu Kensingtonu ili kako sa suprugom Vesnom ide u kupovinu.

Naravno, tu je i blog koji redovito piše...

Naš fotoreporter snimio je posrnulog donedavnog čelnika najveće hrvatske kompanije i u utorak na izlasku iz njegova londonskog doma kako sa suprugom odlazi u nepoznatom smjeru.

Ono što upada u oči je činjenica da je Ivica Todorić potpuno identično odjeven kao prije sedam godina kada ga je naš fotoreporter snimio u zagrebačkoj zračnoj luci.

Najuočljivija razlika je, naravno, frizura, o kojoj iz objektivnih razloga više ne vodi brigu Todorićev dugogodišnji frizer Zoran Dačić iz salona Neno u Bauerovoj ulici, koji je samo za 'Gazdu' baš u Londonu svojedobno čak nabavio specijalnu četku kojom ga je gotovo svakog dana češljao i podšišavao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:30