DUGOOČEKIVANI REDIZAJN

Predstavljamo vam Jutarnji.hr, jedini portal u čijem su razvoju sudjelovali njegovi čitatelji!

Sedam godina od posljednjeg redizajna došlo je vrijeme da Jutarnji.hr zasja u novom izdanju – sada je moderniji, brži, kvalitetniji, i ono najbitnije, rađen prema vašim prijedlozima! Hvala vam i dobro nam došli!

Mjesec dana je prošlo otkad smo javnosti po prvi puta pokazali današnji Jutarnji.hr. U tom ste periodu mogli pratiti stari portal i paralelno posjetiti novi na adresi novi.Jutarnji.hr, detaljno ga istražiti te nam javiti svoje prijedloge i kritike kako bi naš novi portal postao još bolji i potpuno prilagođen vašim željama.

Osim lansiranja novog portala, posebno nas raduje i prva pozicija na DotMetrics Audience listi najposjećenijih portala u Hrvatskoj prema kojoj je Jutarnji.hr u travnju posjetilo čak 1.187.144 korisnika. Takav uspjeh dugujemo isključivo vama, a kako oduvijek tvrdimo da Jutarnji.hr ima najbolju publiku, nakon dugih sedam godina od posljednjeg redizajna, došlo je vrijeme da najboljima pružimo najbolje. Novi Jutarnji.hr nije najbolji zato jer mi tako tvrdimo ili jer je najposjećeniji, već zato jer ste u njegovom razvoju sudjelovali vi i svojim ga komentarima učinili upravo ovakvim kakav je danas.

Vi ste predlagali, mi smo mijenjali

Od trena kada smo lansirali testni portal novi.Jutarnji.hr puno se toga promijenilo. U tih 30 dana popunili ste anketu 37.381 puta, a kroz nju smo prikupljali vaše dojmove o člancima, naslovnici, rubrikama i podrubrikama te konstantno prilagođavali portal dobivenim prijedlozima. Tražili ste da smanjimo fotografije i veličinu naslova kako biste se lakše mogli snalaziti na naslovnici, automatsko zumiranje fotografija smatrali ste zbunjujućim, poželjeli ste da omogućimo jednostavnije i brže pregledavanje galerija te izbornik učinimo intuitivnijim i - učinili smo! Ukratko, vi ste predlagali, a mi smo mijenjali.

Jedinstven pristup redizajnu

Ovakav način lansiranja portala i uključivanja korisnika u redizajn, nikad je dosad korišten pristup u Hrvatskoj, a njegovu jedinstvenost pronalazimo i u činjenici da razvoj portala nije i nikad neće biti potpuno gotov. Naime, iako su odgovori na anketna pitanja o novom dizajnu bila gotovo isključivo pozitivna, vaše ćemo želje osluškivati i dalje te se truditi portal činiti modernijim, funkcionalnosti jednostavnijima, a sadržaj kvalitetnijim, sve s ciljem da u svakom trenu na raspolaganju imate najbolji medijski proizvod u Hrvatskoj!

Nije smo Jutarnji.hr doživio novo izdanje

Uz Jutarnji.hr, dugoočekivani redizajn dobili su i portali Autoklub.hr, Domidizajn.hr, Dobra-hrana.hr te Globus. Moderniji dizajn, nove zanimljive rubrike, veće fotogalerije, više video sadržaja i bogatija naslovnica samo su neke od promjena koje vas očekuju. Posjetite ih stoga i istražite ih u njihovom potpuno novom ruhu.

EPH

Naši portali na mobilnim uređajima

Svi naši redizajnirani portali napravljeni su u responsive tehnologiji, što znači da im možete pristupati sa raznih uređaja, odnosno mobitela, računala i tableta. Budući da se radi o jednoj platformi, a ne dvije odvojene kao dosad, sada i na svojim pametnim telefonima, osim najnovijih vijesti i aktualnih događaja, možete koristiti i druge povezane sadržaje koji su se prije mogli pronaći samo na desktop verziji portala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:48