REAKCIJA NA SASTANAK S BRANITELJIMA

PUPOVAC 'Taman kad pomisliš da nema goreg od desnice, potrudi se Milanović'

Milorad Pupovac
 Dragan Matić / EPH

Nakon što je Jutarnji objavio transkript sastanka branitelja sa šefom SDP-a Zoranom Milanovićem koji je pritom Srbe nazvao šakom jada, predsjednik Srpskog narodnog vijeća i potpredsjednika SDSS-a Milorad Pupovac, koji se posljednjih dana angažirao u smanjivanju tenzija između Hrvatske i Srbije, komentirao je incident na Facebooku.

- Taman kad pomisliš da od retorike hrvatske desnice i njezinih službenih predstavnika ne može biti gore komunikacije s drugim narodima i drugim državama, potrudio se i Zoran Milanović, vodja socijaldemokrata i Narodne koalicije. Ako ne može bolje od desnice, on se potrudio da može gore od njih.


Nakon što se u jeku proustaškog desničarenja pohvalio svojim djedom ustašom, sad se pred vođama šatoraša koji su ga rušili, junači izjavama poput 'Je*e mi se za Dom spremni!'. Uz to je još jednom manifestirao svoju sklonost da vrijeđa i ponižava druge ljude i narode. Ovaj put za šaku glasova, druge države proglašava "šakom jada" i "velikim sranjem". Pa čak ako je i od Zorana, previše je. Zato, bolje pogledaj svoj dom, Zorane! - napisao je Pupovac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:01