LJUTITI KOMENTARI

REAKCIJE IZ ITALIJE NA SLUČAJ HORVATINČIĆ Sjetili su se i prve fatalne nesreće našeg poduzetnika, u cijelu priču upleli su i slučaj malenog Cesarea

 
 Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX

- Ne mogu komentirati presudu šibenskog suda, zbog naglog trzaja glavom zadobio sam sinkopu i nisam pri svijesti - rekao je ironično opunomoćenik obitelji poginulog talijanskog bračnog para Ognjen Frangeš najavivši žalbu, baš kao i DORH.

Nakon što su talijanski mediji početkom mjeseca prenijeli vijest iz Slobodne Dalmacije koja je zaprepastila javnost da Tomislav Horvatinčić u luci Rapallo kraj Genove obilazi motorne brodove s ciljem da nešto i kupi, na talijansko tlo stigla je i nova vijest o zagrebačkom tajkunu koji je u ponovljenom suđenju oslobođen krivnje za smrt talijanskog bračnog para Salpietro, čija su rastrgana i unakažena tijela plutala primoštenskim akvatorijem.

Agenzia Nova iz Rima tako je prva objavila informaciju o oslobađajućoj presudi Horvatinčiću podsjetivši, među ostalim, da je riječ o prijestupniku s nizom nesreća za upravljačem, od kojih prva datira iz 1980. kada je na zebri usmrtio pješakinju te pobjegao "zbog straha". Komentari vezani na presudu su svi mahom negativni pa podsjećaju i na hrvatsko-talijansku sudsku trakavicu oko dječaka Cesarea koji je sudski pripao ocu, ali je kod majke u Splitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:18