HOROR NA SAVSKOM NASIPU

SPASILA STOTINE PSIĆA I MACA OD SIGURNE SMRTI, A ONA JOJ MANIJACI OTROVALI NJEZINOG MILJENIKA Slomljena Mirna: 'Pa kuda ide ovo društvo?'

 
 Društvene mreže

Mirna Mrčela predsjednica je splitske udruge za zaštitu životinja Sehaliah. S ceste je, uz pomoć svojega dečka Matije Tišlara, sklonila stotine ostavljenih i ranjenih pasa i maca te im pronašla domove. Radila je ono što je posao države, a ne volontera koji su za svoju nesebičnu aktivnost, evo i kažnjeni. Naime, za sada nepoznati trovač ubio je njezinu kujicu Lajku. Da stvar bude još gora, u isto vrijeme otrovali su i psa njezina dečka, Astora, piše Slobodna Dalmacija.

Iako je Mirna iz Splita, trovanje se dogodilo u Zagrebu, na savskom nasipu.

- Kuda ide ovo društvo i koliko smo zapravo evoluirali kada imamo potrebu ubiti one koji nam daju samo ljubav i prijateljstvo?

Čuvajte svoju sreću. Uživajte u njoj svaki dan. Svaku pusu primite, ne okrećite glavu. Svaki skok prihvatite, ne odgurujte ih.

To sve tako prokleto kratko traje i za čas se sve promijeni. Srce pukne u milijun komada i nema nazad, nema suza dovoljno - napisala je pretužna Mirna na Facebooku.

Spomenimo i kako se psi i mačke svakodnevno truju, a policija se baš previše i ne trudi pronaći trovače i ubojice životinja. Za kraj samo možemo reći kako su psihijatri već odavno shvatili da onaj tko uživa u nanošenju boli životinjama, isto tako će kad-tad uživati i u nanošenju boli ljudima, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:00