LOKALNI IZBORI

STIŽE POMOĆ HNS-u Josip Budimir odlazi iz HSLS-a, za Anku Mrak Taritaš će restrukturirati Zagrebački holding

 Neja Markičević / Bruno Konjević / HANZA MEDIA

Kako doznajemo iz neslužbenih izvora, Josip Budimir odlučio je nakon dugog niza godina napustiti HSLS te se na predstojećim lokalnim izborima pridružiti timu HNS-ove kandidatkinje Anke Mrak Taritaš.

Sam Budimir zasad je odbio za Jutarnji komentirati ove navode, ali nam je zato Mrak Taritaš potvrdila kako se uskoro bivši gospodarski strateg HSLS-a doista pridružuje njezinu izbornom timu, i to bez ikakve formalno-pravne funkcije, ali sa zadatkom da se u izbornom programu pozabavi restrukturiranjem Zagrebačkog holdinga.

“Gospodin Budimir prišao mi je na općem predstavljanju programa te mi rekao kako mu je prihvatljiva moja opcija u koju bi se rado uključio. Njegova pomoć s moje strane nije bila uvjetovana napuštanjem HSLS-a i jedno s drugim nije povezano, rado bih prihvatila sve njegove prijedloge i ideje i u varijanti u kojoj bi ostao u HSLS-u”, komentirala je Mrak Taritaš, najavivši da će Budimirovo viđenje Holdinga vrlo vjerojatno kao dokument biti zgotovljeno negdje krajem veljače.

Napomenula je da će njegov doprinos dolaziti isključivo kroz njegovu stručnost i znanje te da nisu razgovarali o pridruživanju HNS-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:34