NOVI POSAO?

ŠTO SU MILANOVIĆ I KOTROMANOVIĆ RADILI U PRIŠTINI? Snimili su ih kako razgovaraju s jednim utjecajnim kosovskim političarom

 Robert Fajt / CROPIX

Otkad je najavio da se neće kandidirati za još jedan mandat na čelu SDP-a te da namjerava zaraditi nešto novca, o sljedećim koracima bivšeg premijera Zorana Milanovića često se nagađa u medijima, ali službenih informacija o njegovom mogućem novom zaposlenju zasad nema.

Informacije o navodnom konzultantskom poslu za Europsku banku za obnovu i razvoj, koje su se pojavile gotovo isti dan kada je objavio svoju abdikaciju, brzo su demantirane, a nekoliko tjedana kasnije pojavile su se tvrdnje da bi Milanović sreću mogao potražiti kao konzultant albanske vlade.

No, tportal se pita je li Milanović novo radno mjesto možda našao u Prištini, a kao mogući argument za takav ishod donosi fotografiju kosovskog lista Gazzette Express, čiji je fotoreporter snimio Milanovića kako u kosovskoj prijestolnici u društvu svog prijatelja i bivšeg ministra obrane Ante Kotromanovića razgovara s bivšim kosovskim premijerom Agimom Cekuom.

Milanović je u Prištini viđen u četvrtak, dan nakon što je propustio cjelodnevnu saborsku raspravu o povjerenju Plenkovićevoj Vladi. O čemu su on i Kotromanović razgovarali s Cekuom, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:55