POMOĆ ILIJI STIŽE SA SVIH STRANA

'SVAKI DAN MOŽE DOĆI KOD MENE U PEKARU I DOBIT ĆE ŠTO GOD DJECA POŽELE, NEĆE BITI GLADAN' Hrvatska je još jednom pokazala koliko veliko srce ima

 Savez društava oboljelih od multiple skleroze

Ubrzo nakon što je osnovana, grupa 'Hrabri tata i njegovi klinci' na Facebooku je prikupila gotovo 4000 tisuće članova.

Svi žele pomoći Iliji Karamatiću, ocu dvoje djece s gornje Kustošije koji je u invalidskoj mirovini jer boluje od multiple skleroze.

Hrvatska je još jednom pokazala da ima veliko srce, a Ilija ne može vjerovati da mu se život preokrenuo nakon samo jedne objave na Facebooku.

U spomenutoj grupi organizira se pomoć ovo četveročlanoj obitelji i smišljaju načini kako da im se najviše izađe ususret.

Pošto je Ilija za medije rekao da im je hrana najpotrebnija jer su gladni, vrećice s hranom stizale su im u utorak do dugo u noć. Dobrotvorni prijedlozi nižu se jedan za drugim.

- Nisam baš u sve upućen, ali sam nešto malo vidio u medijima. Želim samo reći da imam pekaru u Dugavama te da gospodin može doći svaki dan kod mene, potražiti me i dobiti svaki dan besplatno što god djeca za sebe požele. Znači, što se tiče toga, dok smo mi tu, nikad neće ostati gladan.Možda ovo nije puno, ali je od srca i trajat će dok god gospodinu bude srce željelo i trebalo pomoći - napisao je u grupi jedan gospodin.

Za Iliju, njegovu suprugu koja je nedavno ostala bez posla, osmogodišnju kćer i trogodišnjeg sina prikuplja se pomoć i u vidu higijenskih potrepština, novca, odjeće, koliko tko može.

Sve je krenulo nakon što se u grupi 'Zakaj volim Zagreb' pojavila priča o dječaku koji je ocu rekao da je gladan, da bi mu on na to rekao da nije prikupio dovoljno boca kako bi mu kupio još nešto osim peciva. Broj telefona na koji se Iliji možete javiti je 091/ 3956-976 ili na adresu Vaganačka cesta 15/1, Gornja Kustošija, Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:40