NOVA OBJAVA

TODORIĆ PREMIJERU PLENKOVIĆU 'Objasnite po čijem nalogu i s kim su Vladini dužnosnici o Agrokoru razgovarali od siječnja'

 Duje Klarić / Boris Kovačev / Hanza Media

Ivica Todorić u najnovijoj objavi na svojoj web stranici, uoči objave revidiranog financijskog izvještaja Agrokora d.d. i revidiranog konsolidiranog financijskog izvještaja grupe Agrokor, pita premijera Andreja Plenkovića s kime su vladini dužnosnici i po čijemu nalogu razgovarali od siječnja.

"Uvaženi gospodine predsjedniče Vlade, molim Vas, a shodno vašoj jučerašnjoj izjavi, za kratko pojašnjenje. Po čijem nalogu i s kim su vladini dužnosnici o Agrokoru razgovarali od siječnja kako navodite u izjavi? Koje osobe iz Vlade su vodile te razgovore i tko im je iz Agrokora bio sugovornik?", pita Todorić.

Kaže i kako je Plenković, s obzirom na činjenicu da je dao izjavu da razgovori s ljudima iz Agrokora traju od siječnja, potpuno razobličio "plan koji je rezultirao neustavnim Lex Agrokorom", a za kojeg je, kako kaže, Plenković očito znao.

"Istina je da sam se s Vašom potpredsjednicom Martinom Dalić sastao tek 11. veljače! Molim Vas da hrvatskoj javnosti odgovorite na ova pitanja koja su od iznimne važnosti jer prikazuju stvarnu namjeru svih koji su sudjelovali u otimanju privatnog vlasništva", piše Todorić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:20